Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Supă Minestrone

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Dă drumul cuptorului la 200 de grade Celsius, funcția cu ventilație.

Pasul 2:

Decojește și taie cuburi mici o jumătate dintr-un dovleac plăcintar (mic). Dacă vrei să omiți acest pas, poți adăuga cuburile de dovleac plăcintar crude în oală, în același timp cu dovlecelul.

Pasul 3:

Într-o oală încăpătoare, călește în ulei de măsline ceapa, usturoiul tocate mărunt împreună cu morcovul și ardeiul gras tăiate cuburi mici. Pentru urmași începători, poți da pe răzătoare aceste legume.

Pasul 4:

După 5 minute, adaugă dovlecelul tocat (și dovleacul plăcintar dacă ai optat pentru a evita coacerea la cuptor). Călește câteva minute, apoi adaugă 2 litri de supă de legume.

Pasul 5:

Completează cu 150 g de năut din conservă (scurs) și conserva de roșii tocate. Când apa a început să fiarbă, adaugă pastele. Lasă totul la fiert 10 minute.

Pasul 6:

Adaugă dovleacul plăcintar copt, busuiocul proaspăt, boiaua afumată, sare și piper.

Pasul 7:

Opțional, servește cu oțet balsamic sau parmezan.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments