Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Dă drumul cuptorului la 200 de grade Celsius, funcția cu ventilație.
Decojește și taie cuburi mici o jumătate dintr-un dovleac plăcintar (mic). Dacă vrei să omiți acest pas, poți adăuga cuburile de dovleac plăcintar crude în oală, în același timp cu dovlecelul.
Într-o oală încăpătoare, călește în ulei de măsline ceapa, usturoiul tocate mărunt împreună cu morcovul și ardeiul gras tăiate cuburi mici. Pentru urmași începători, poți da pe răzătoare aceste legume.
După 5 minute, adaugă dovlecelul tocat (și dovleacul plăcintar dacă ai optat pentru a evita coacerea la cuptor). Călește câteva minute, apoi adaugă 2 litri de supă de legume.
Completează cu 150 g de năut din conservă (scurs) și conserva de roșii tocate. Când apa a început să fiarbă, adaugă pastele. Lasă totul la fiert 10 minute.
Adaugă dovleacul plăcintar copt, busuiocul proaspăt, boiaua afumată, sare și piper.
Opțional, servește cu oțet balsamic sau parmezan.
0 0 votes Acordă o notă rețetei