Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 45 minute
Pune într-o oală uleiul de măsline și câteva linguri de apă. După 1 minut, pune la înăbușit ceapa, usturoiul, morcovul și ardeiul tocate în prealabil.
Când legumele s-au înmuiat, adăugă celelalte legume tăiate cubulețe, conserva de roșii și apa. Condimentează cu sare și piper.
Fierbe timp de 15 minute, apoi adăugă pastele și mai fierbe încă 7 minute. Potrivește de sare și piper și adăugă
cimbrul, busuiocul și pătrunjelul.
În funcție de gust, poți acri folosind zeamă de lămâie sau bulion.
În această rețetă, poți adăuga aproape orice legumă a rămas în frigider. Dacă vrei să testezi o aromă nouă, înlocuiește țelina cu fenicul și adaugă la final cubulețe de vânătă gătită la cuptor.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei