Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Supă Minestrone

Durata Preparare: 45 minute

Ingrediente:

Morcovi - 2-3 bucăți
Țelină Apio - 1 bucăți
Ardei gras roșu - 2 bucăți
Usturoi - 1-2 căței
Ceapă - 1 bucăți
Fasole verde - 80 grame
Mazăre - 80 grame
Conservă de fasole roșie - 1 bucăți
Dovlecei - 1 bucăți
Conservă de roșii bucăți - 1 bucăți
Apă - 2000 mililitri
Paste făinoase - 75 grame
Sare
Piper
Ulei de măsline - 1-2 linguri
Pătrunjel - grame
Cimbru - grame
Busuioc - grame
Zeamă de lămâie - grame (opțional)

Pași:

Pasul 1

Pune într-o oală uleiul de măsline și câteva linguri de apă. După 1 minut, pune la înăbușit ceapa, usturoiul, morcovul și ardeiul tocate în prealabil.

Pasul 2

Când legumele s-au înmuiat, adăugă celelalte legume tăiate cubulețe, conserva de roșii și apa. Condimentează cu sare și piper.

Pasul 3

Fierbe timp de 15 minute, apoi adăugă pastele și mai fierbe încă 7 minute. Potrivește de sare și piper și adăugă
cimbrul, busuiocul și pătrunjelul.

Pasul 4

În funcție de gust, poți acri folosind zeamă de lămâie sau bulion.

Tips & Tricks

În această rețetă, poți adăuga aproape orice legumă a rămas în frigider. Dacă vrei să testezi o aromă nouă, înlocuiește țelina cu fenicul și adaugă la final cubulețe de vânătă gătită la cuptor.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments