Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 45 minute
Pune la înăbușit în apă și ulei ceapa și usturoiul tăiate mărunt. Când ceapa își schimbă culoarea (2-3 minute), pune
carnea de pui tăiată cubulețe. Amestecă ocazional.
Când carnea și-a schimbat culoarea (5-7 minute), adaugă morcovul și țelina tăiate cubulețe și acoperă cu 500-700ml de apă. Condimentează cu sare, piper și frunza de dafin.
După ce supa a fiert 10 minute (de la primul clocot), adaugă porumbul și păstăile sau boabele de mazăre – dacă ai
optat pentru ele. În funcție de cât de mult a scăzut supa prin fierbere, adaugă încă 200-300ml apă. Lasă preparatul la fiert încă 10 minute.
Adaugă couscous, amestecă, închide focul și pune capacul.
În 10 minute, poți scoate frunza de dafin și servi cu pătrunjel proaspăt.
Pentru mulți urmași, meniul meselor de sărbătoare nu este întotdeauna unul mult așteptat. Include această supă dulceagă pentru a-i surprinde pe mesenii mari și a-i bucura pe cei mici.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei