Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Supă de vită

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Pune la fiert în 2 litri de apă carnea de vită cu 1 linguriță de sare și cuișoarele.

Pasul 2:

Curăță legumele. Curăță ceapa, dar las-o întreagă.

Pasul 3:

Pe măsură ce supa începe să fiarbă, adună spuma formată.

Pasul 4:

După aproximativ 15 minute, când se încheie spumarea, adaugă legumele, încă o linguriță de sare și o linguriță de piper boabe.

Pasul 5:

Lasă la fiert la foc mic supa și mai adaugă apă în funcție de cât de concentrată o dorești. Va dura în jur de 3-4 ore.

Pasul 6:

Când carnea este bine fiartă, „strecoară” supa de zarzavaturi și carne, dar nu le arunca, păstrează-le pentru salata Boeuf.

Pasul 7:

Fierbe separat tăiței sau alte paste făinoase și servește cu pătrunjel proaspăt.

Te-ar putea interesa si ...

Bile Labneh

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments