Porc cu sos de mandarine și legume
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pune la fiert în 2 litri de apă carnea de vită cu 1 linguriță de sare și cuișoarele.
Curăță legumele. Curăță ceapa, dar las-o întreagă.
Pe măsură ce supa începe să fiarbă, adună spuma formată.
După aproximativ 15 minute, când se încheie spumarea, adaugă legumele, încă o linguriță de sare și o linguriță de piper boabe.
Lasă la fiert la foc mic supa și mai adaugă apă în funcție de cât de concentrată o dorești. Va dura în jur de 3-4 ore.
Când carnea este bine fiartă, „strecoară” supa de zarzavaturi și carne, dar nu le arunca, păstrează-le pentru salata Boeuf.
Fierbe separat tăiței sau alte paste făinoase și servește cu pătrunjel proaspăt.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei