Baghetă de primăvară
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Curăță, spală și taie mărunt sau dă pe răzătoare morcovii, rădăcina de pătrunjel, cea de păstârnac și ceapa. Taie varza fideluță.
Călește legumele în 2 linguri de ulei de măsline (mai puțin varza). Când încep să își schimbe culoarea (3 minute), adaugă 2 litri de apă și lasă să fiarbă la foc mic- mediu împreună cu varza.
După aproximativ 20 de minute, când varza s-a înmuiat, adaugă condimentele (cimbru, curry, boia dulce, ghimbir, nucșoară) și dacă ai optat pentru ei, gălbiorii. Aceștia vor avea o aromă mai intensă dacă, înainte de a-i adăuga în supă, îi călești 2-3 minute într-o tigaie cu puțin ulei de măsline.
Când legumele sunt gata, potrivește de sare și adaugă sucul de roșii. Lasă să mai dea câteva clocote.
Servește cu mult pătrunjel proaspăt.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei