Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Supă de varză

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Curăță, spală și taie mărunt sau dă pe răzătoare morcovii, rădăcina de pătrunjel, cea de păstârnac și ceapa. Taie varza fideluță.

Pasul 2:

Călește legumele în 2 linguri de ulei de măsline (mai puțin varza). Când încep să își schimbe culoarea (3 minute), adaugă 2 litri de apă și lasă să fiarbă la foc mic- mediu împreună cu varza.

Pasul 3:

După aproximativ 20 de minute, când varza s-a înmuiat, adaugă condimentele (cimbru, curry, boia dulce, ghimbir, nucșoară) și dacă ai optat pentru ei, gălbiorii. Aceștia vor avea o aromă mai intensă dacă, înainte de a-i adăuga în supă, îi călești 2-3 minute într-o tigaie cu puțin ulei de măsline.

Pasul 4:

Când legumele sunt gata, potrivește de sare și adaugă sucul de roșii. Lasă să mai dea câteva clocote.

Pasul 5:

Servește cu mult pătrunjel proaspăt.

Te-ar putea interesa si ...

Taco vegan

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments