Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Supă de toamnă târzie

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.

Pasul 2:

Pregătește o tavă. Taie dovleacul în jumătate și scoate semințele. Crestează restul de dovleac pentru a pătrunde condimentele. Condimentează și stropește cu ulei și sirop de arțar.

Pasul 3:

Dă-l la cuptor pentru 60 de minute.

Pasul 4:

Toacă mărul cubulețe.

Pasul 5:

După 30 minute, adaugă toate celelalte ingrediente, căpățâna de usturoi tăiată orizontal și ceapa în 4. Pune merele tocate într-o scobitură a dovleacului. În cealaltă, adaugă nucile.

Pasul 6:

Pasează legumele coapte cu supa de legume, treptat, în funcție de cât de lichidă vrei să fie. Adaugă sare și piper după gust.

Pasul 7:

Servește cu crutoane de tortilla.

Pasul 8:

Crutoane de tortilla:

Taie 2 tortilla în patrățele mici, de 2×2 cm sau în forma baghețelelor dacă le pregătești pentru urmaș (lungi cât un deget, groase cât două).

Pasul 9:

Așază-le într-o tavă, stropește cu o lingură ulei de măsline, presară sare, busuioc, oregano și amestecă-le.

Pasul 10:

Dă tava la cuptor pentru 10-12 min, până tortilla începe să își schimbe ușor culoarea. Amestecă-le la jumătatea timpului.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments