Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.
Pregătește o tavă. Taie dovleacul în jumătate și scoate semințele. Crestează restul de dovleac pentru a pătrunde condimentele. Condimentează și stropește cu ulei și sirop de arțar.
Dă-l la cuptor pentru 60 de minute.
Toacă mărul cubulețe.
După 30 minute, adaugă toate celelalte ingrediente, căpățâna de usturoi tăiată orizontal și ceapa în 4. Pune merele tocate într-o scobitură a dovleacului. În cealaltă, adaugă nucile.
Pasează legumele coapte cu supa de legume, treptat, în funcție de cât de lichidă vrei să fie. Adaugă sare și piper după gust.
Servește cu crutoane de tortilla.
Crutoane de tortilla:
Taie 2 tortilla în patrățele mici, de 2×2 cm sau în forma baghețelelor dacă le pregătești pentru urmaș (lungi cât un deget, groase cât două).
Așază-le într-o tavă, stropește cu o lingură ulei de măsline, presară sare, busuioc, oregano și amestecă-le.
Dă tava la cuptor pentru 10-12 min, până tortilla începe să își schimbe ușor culoarea. Amestecă-le la jumătatea timpului.
0 0 votes Acordă o notă rețetei