Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Supă de pui cu găluște, turmeric și usturoi & Salată boeuf

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Pune la fiert în apă cu sare carnea de pui. Lasă la fiert 15-20 minute, timp în care spumează.

Pasul 2:

Curăță ceapa și adaug-o întreaga, apoi mai lasă 20 minute la foc mic. Curăță și taie în bucăți mari morcovul, rădăcinile de pătrunjel, păstârnac și țelina.

Pasul 3:

Adaugă rădăcinoasele și lasă la foc mic până sunt fierte bine. Potrivește de sare și adaugă 1-2 căței de usturoi și 1 lingură turmeric.

Pasul 4:

Scoate legumele și carnea, pune deoparte 500g din carnea fiartă și o treime din cantitatea de legume. Restul toacă-le și adaugă-le înapoi în supă.

Pasul 5:

Bate ouăle bine, adaugă treptat grișul și un praf de sare. Lasă să se „odihnească” 10-12 minute amestecul, apoi adaugă-le cu o lingură (aluatul să ocupe cam 1/3 din lingură) în supa care fierbe încet. Lasă-le să fiarbă pentru aproximativ 10 minute. Fierbe separat oul.

Pasul 6:

Pentru salată, amestecă gălbenușul de la oul fiert cu muștarul și iaurtul grecesc. Apoi pune-le peste toate legumele tăiate cuburi, adaugă carnea tăiată bucăți, sare și piper și amestecă. Lasă la frigider 30-40 minute înainte de o servi.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments