Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Taie carnea de curcan cubulețe.
Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius.
Pune la fiert 600 ml de apă și adaugă cubulețele de carne când aceasta începe să fiarbă. Poți adăuga sare, piper și o frunză de dafin. Separat, fierbe orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Taie vârful căpățânilor de usturoi și împachetează-le în hârtie de copt și folie de aluminiu. Coace-le timp de 50 de minute, până devin moi. După ce s-au răcit suficient, apasă ușor la bază fiecare căpățână de usturoi, iar miezul copt va ieși singur din coajă.
Fierbe supa de curcan și menține-o caldă pe foc mic. Adaugă în supă usturoiul copt și pasat, pasta de roșii, carnea de curcan și orezul fiert. Amestecă bine și lasă să fiarbă 4-5 minute. Taie spanacul grosier.
Adaugă spanacul și gătește timp de 2-3 minute, până se înmoaie. Asezonează cu sare, piper și suc de lămâie după gust.
Știai că a mânca o bucată de carne de curcan te poate face mai fericit? Ei bine, nu poate. Este doar un mit. Totuși, este un mit care pornește de la câteva adevăruri. Triptofanul este un aminoacid esențial cunoscut și drept aminoacidul fericirii. Atunci când intră în organismul nostru, el face parte din procesul care contribuie la producerea serotoninei. Astfel că, alimentele bogate în triptofan ne ajută să dormim mai bine și să avem o stare de spirit mai bună. Atunci care este mitul? Adevărul este că o gamă variată de alimente sunt bogate în triptofan (pește, carne, ouă, nuci, semințe, cereale), iar o dietă echilibrată te va ajuta mai mult decât consumul unui singur aliment.
0 0 votes Acordă o notă rețetei