Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Curăță ceapa și morcovul, lăsându-le întregi. Acestea vor infuza sucul de roșii cu arome subtile.
Toarnă sucul de roșii într-o oală și adaugă ceapa și morcovul întregi. Ceapa conferă aromă, iar morcovul acționează ca un îndulcitor natural, echilibrând aciditatea roșiilor. Poți adăuga și câteva feliuțe de cârnat de casă, pentru o aromă deosebită.
Adaugă sare, piper și cimbru pentru a îmbogăți gustul.
Așteaptă să dea în clocot, apoi adaugă orezul. Fierbe conform instrucțiunilor de pe ambalaj, amestecând ocazional pentru a preveni lipirea. Toacă pătrunjelul.
Când orezul este complet fiert, îndepărtează ceapa și morcovul.
Servește preparatul cu pătrunjel proaspăt tocat pentru un plus de prospețime. Opțional, poți trage la tigaie în puțin unt o ceapă roșie tăiată felii sau muguri de pin.
Orezul poate fi înlocuit cu paste făinoase scurte sau zdrențe de ou. Folosește paste alfabet pentru a atrage atenția urmașului asupra preparatului sau stabilește un nume amuzant: baltă de roșii, ciorbă de ketchup, supă cu surprize (literele).
0 0 votes Acordă o notă rețetei