Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Supă de bulion

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Curăță ceapa și morcovul, lăsându-le întregi. Acestea vor infuza sucul de roșii cu arome subtile.

Pasul 2:

Toarnă sucul de roșii într-o oală și adaugă ceapa și morcovul întregi. Ceapa conferă aromă, iar morcovul acționează ca un îndulcitor natural, echilibrând aciditatea roșiilor. Poți adăuga și câteva feliuțe de cârnat de casă, pentru o aromă deosebită.

Pasul 3:

Adaugă sare, piper și cimbru pentru a îmbogăți gustul.

Pasul 4:

Așteaptă să dea în clocot, apoi adaugă orezul. Fierbe conform instrucțiunilor de pe ambalaj, amestecând ocazional pentru a preveni lipirea. Toacă pătrunjelul.

Pasul 5:

Când orezul este complet fiert, îndepărtează ceapa și morcovul.

Pasul 6:

Servește preparatul cu pătrunjel proaspăt tocat pentru un plus de prospețime. Opțional, poți trage la tigaie în puțin unt o ceapă roșie tăiată felii sau muguri de pin.

Tips & Tricks

Orezul poate fi înlocuit cu paste făinoase scurte sau zdrențe de ou. Folosește paste alfabet pentru a atrage atenția urmașului asupra preparatului sau stabilește un nume amuzant: baltă de roșii, ciorbă de ketchup, supă cu surprize (literele).

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments