Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Supă de aur

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Curăță și taie ceapa, prazul și usturoiul grosier.

Pasul 2:

Taie conopida în buchețele, iar dovleacul, morcovii și țelina în cuburi.

Pasul 3:

Într-o oală mare, pune 3-4 linguri de apă și uleiul. Adaugă ceapa, prazul și usturoiul și călește-le la foc mediu timp de 2-3 minute, până devin translucide.

Pasul 4:

Toarnă 100 ml de apă, apoi adaugă turmericul, ghimbirul, chimenul, scorțișoara, piperul și sarea. Amestecă bine timp de 30 de secunde.

Pasul 5:

Adaugă conopida, dovleacul, morcovii, țelina și caju-ul, amestecând ușor.

Pasul 6:

Toarnă sucul de roșii și cei 500 ml de apă în oală, cât să acopere bine legumele. Adaugă pieptul de pui întreg și lasă să fiarbă la foc mic timp de 20-25 de minute, până legumele sunt moi și carnea este complet gătită.

Pasul 7:

Scoate pieptul de pui din oală, lasă-l să se răcească puțin, mărunțește-l sau taie-l în bucățele.

Pasul 8:

Pasează legumele direct în oală cu un blender vertical sau transferă-le într-un blender mare și mixează până obții o textură cremoasă. Adaugă sucul de lămâie și omogenizează.

Pasul 9:

Toarnă supa în boluri, pune deasupra pieptul de pui mărunțit și adaugă o lingură de iaurt cu nucă de cocos, germeni și extra lămâie și piper, după gust.

Te-ar putea interesa si ...

Tofu ramen

0 0 votes Acordă o notă rețetei

Pui aromat

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments