Salată de roșii cu măsline
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pune pulpele, ceapa întreagă, morcovul întreg, rădăcina de pătrunjel, păstârnacul și țelina/apio într-o oală cu apă rece. Adaugă sare și piper.
Fierbe la foc mic, spumând ocazional, până când carnea este fragedă și legumele sunt bine fierte.
Scoate legumele și carnea din supă. Strecoară zeama dacă este necesar.
Păstrează un morcov și o pulpă pentru servit, iar cealaltă pulpă o vei folosi la salată descrisă în continuare.
Pentru găluște, bate oul cu un praf de sare, apoi adaugă grișul treptat, amestecând ușor. În funcție de greutatea oului, folosește aproximativ 10 g mai puțin de griș. Lasă compoziția să stea 10 minute.
Dă focul mic la supă și adaugă găluștele cu o linguriță. Fierbe-le 10-15 minute, până sunt pufoase și bine fierte.
Adaugă morcovul păstrat și carnea de la o pulpă în supă și servește fierbinte.
Deși supa cu găluște poate fi congelată ca atare, atunci când o vei servi, găluștele își pot pierde forma. Dacă vrei să congelezi acest preparat, îți sugerăm să omiți găluștele și să le adaugi când vreți să serviți supa.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei