Ruladă cu bacon și ciuperci
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Dă drumul cuptorului la 200 de grade Celsius, funcția cu ventilație. Poți omite acest pas și folosi doar aragazul, astfel cum este descris în pasul 4.
Taie capetele căpățânilor de usturoi, presară ulei de măsline și lasă-le în cuptor aproximativ 30 de minute. Păstrează loc în tavă pentru a adăuga în ultimele 10 minute crutoanele.
Curăță cartofii și țelina, apoi taie-le în cuburi mici.
Pune-le la fiert în apă cât să le acopere. În aceeași oală, poți adăuga și cățeii de usturoi dacă vrei să eviți folosirea cuptorului.
Taie feliile de pâine în forma crutoanelor (cuburi sau, pentru urmași, baghețele pentru degețele mai lungi. Ele vor fi înmuiate în supă și folosite în loc de linguriță).
Amestecă pâinea cu 2 linguri de ulei de măsline, 1 linguriță de pătrunjel, 1/2 linguriță curry, sare și, opțional, 30 g cașcaval dat prin răzătoare.
Pune crutoanele în tava de la cuptor pentru 10 minute.
Păstrează 1 cană din apa în care au fiert legumele. Amestecă în blender: usturoiul, cartofii, țelina și 100-200 ml lapte (poți folosi de cocos) sau apă dacă vrei să eviți laptele, 100 g smântână sau iaurt de caju.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei