Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Supă cremă de usturoi

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Dă drumul cuptorului la 200 de grade Celsius, funcția cu ventilație. Poți omite acest pas și folosi doar aragazul, astfel cum este descris în pasul 4.

Pasul 2:

Taie capetele căpățânilor de usturoi, presară ulei de măsline și lasă-le în cuptor aproximativ 30 de minute. Păstrează loc în tavă pentru a adăuga în ultimele 10 minute crutoanele.

Pasul 3:

Curăță cartofii și țelina, apoi taie-le în cuburi mici.

Pasul 4:

Pune-le la fiert în apă cât să le acopere. În aceeași oală, poți adăuga și cățeii de usturoi dacă vrei să eviți folosirea cuptorului.

Pasul 5:

Taie feliile de pâine în forma crutoanelor (cuburi sau, pentru urmași, baghețele pentru degețele mai lungi. Ele vor fi înmuiate în supă și folosite în loc de linguriță).

Pasul 6:

Amestecă pâinea cu 2 linguri de ulei de măsline, 1 linguriță de pătrunjel, 1/2 linguriță curry, sare și, opțional, 30 g cașcaval dat prin răzătoare.

Pasul 7:

Pune crutoanele în tava de la cuptor pentru 10 minute.

Pasul 8:

Păstrează 1 cană din apa în care au fiert legumele. Amestecă în blender: usturoiul, cartofii, țelina și 100-200 ml lapte (poți folosi de cocos) sau apă dacă vrei să eviți laptele, 100 g smântână sau iaurt de caju.

Te-ar putea interesa si ...

Ouă fructate

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments