Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 1 ora
Îndepărtează capetele țelinei, apoi taie atât țelina cât și cartofii cuburi și lasă totul într-un vas cu apă.
Călește ceapa și usturoiul în puțin ulei de măsline, apoi adăugă cartofii și țelina . Adaugă apă sau supă de legume cât să acoperi totul.
Condimentează cu sare, adaugă frunza de dafin și lasă la fiert până când sunt făcute legumele (25 de minute în funcție de grosimea lor). Scoate frunza de dafin.
Separat, amestecă smântâna cu două linguri din apa în care au fiert legumele, apoi adaugă-l și pe acesta în oală.
Toacă mărunt leușteanul și lasă-l în oală.
Folosind mixerul vertical, transformă totul într-o supă cremă. Potrivește de sare și servește cu năut crocant în locul
crutoanelor.
Poți scoate leușteanul din rețetă și folosi în locul acestuia frunze de mentă.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei