Salată caldă pentru seri geroase
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Îndepărtează capetele țelinei, apoi taie atât țelina cât și cartofii cuburi și lasă totul într-un vas cu apă.
Toacă și călește ceapa și usturoiul în puțin ulei de măsline, apoi adăugă cartofii și țelina. Adaugă apă sau supă de legume cât să acoperi totul.
Condimentează cu sare, adaugă frunza de dafin și lasă la fiert până când sunt făcute legumele, aproximativ 25 de minute. Scoate frunza de dafin.
Separat, amestecă smântâna cu două linguri din apa în care au fiert legumele, apoi adaugă-le în oală.
Toacă mărunt leușteanul și lasă-l în oală.
Folosind mixerul vertical, transformă totul într-o supă cremă. Potrivește de sare și servește cu năut crocant în locul
crutoanelor.
Poți scoate leușteanul din rețetă și folosi în locul acestuia frunze de mentă.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei