Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Supă cremă de spanac și crutoane cu parmezan

Durata Preparare: 30 minute

Ingrediente:

Spanac - 400 grame
Cartofi - 3 bucăți
Morcovi - 1 bucăți
Ceapă - 1 bucăți
Usturoi - 2 căței
Sare
Piper
Paine - 3-4 mililitri
Ulei de măsline - 2-3 linguri
Parmezan - 20 grame
Semințe (susan, floarea soarelui, dovleac etc) - grame (opțional)
Supă de pui - grame (opțional)

Pași:

Pasul 1

Taie mărunt ceapa și usturoiul și înăbușeşte-le până când ceapa devine transparentă. Adăugă o cană de apă (sau
supă de pui) și 1⁄2 linguriță sare.

Pasul 2

Adăugă morcovul dat pe răzătoare sau tăiat subțire și cartofii tăiați cuburi.

Pasul 3

După aproximativ 10 minute, adăugă spanacul și mai lăsă la fiert 5-7 minute.

Pasul 4

Mixeazã totul cu blenderul vertical și potriveşte de sare. Adăugă 1 linguriță de semințe de susan.

Pasul 5

Tăie feliile de pâine cuburi și pune-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Stropeşte cu ulei de măsline și adăugă
în ploaie parmezan.

Pasul 6

Dă la cuptorul preîncălzit la 200 grade pentru 8-10 minute.

Tips & Tricks

Chiar dacă aţi ales calea autodiversificării sau dacă urmaşul a crescut şi poate consuma cu uşurinţă bucăţi, includeţi supele cremă colorate în dieta voastră pentru a păstra o varietate de ingrediente şi texturi.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments