Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 30 minute
Taie mărunt ceapa și usturoiul și înăbușeşte-le până când ceapa devine transparentă. Adăugă o cană de apă (sau
supă de pui) și 1⁄2 linguriță sare.
Adăugă morcovul dat pe răzătoare sau tăiat subțire și cartofii tăiați cuburi.
După aproximativ 10 minute, adăugă spanacul și mai lăsă la fiert 5-7 minute.
Mixeazã totul cu blenderul vertical și potriveşte de sare. Adăugă 1 linguriță de semințe de susan.
Tăie feliile de pâine cuburi și pune-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Stropeşte cu ulei de măsline și adăugă
în ploaie parmezan.
Dă la cuptorul preîncălzit la 200 grade pentru 8-10 minute.
Chiar dacă aţi ales calea autodiversificării sau dacă urmaşul a crescut şi poate consuma cu uşurinţă bucăţi, includeţi supele cremă colorate în dieta voastră pentru a păstra o varietate de ingrediente şi texturi.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei