Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Dacă ai optat pentru roșiile proaspete, taie-le sferturi sau pe jumătate (în funcție de dimensiunea lor), întinde-le pe o tavă
cu hârtie de copt, stropește-le cu ulei și lasă tava la cuptor, la 200 de grade Celsius, pentru aproximativ 40 de minute.
Într-o oală, în puțin ulei de măsline, călește ceapa, usturoiul și morcovul pentru 5/6 minute.
Adaugă restul ingredientelor, inclusiv condimentele, lasă la fiert la foc mediu spre mic pentru 20-25 de minute.
Poți trece prin blender tot amestecul dacă preferi o textură mai lichidă sau poți trece prin blender ingredientele solide pentru a completa apoi cu lichidul rămas până obții textura dorită.
Pentru pasta tapenade, amestecă toate ingredientele în blender. Serviți pe felii de pâine prăjită cu supa cremă.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei