Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Supă cremă de roșii cu perișoare

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Coace roșiile și ardeii grași la cuptor, la 180 de grade Celsius până sunt moi (aproximativ 45 de minute).

Pasul 2:

Toacă restul legumelor în forma unor cuburi mici.

Pasul 3:

Amestecă orezul, oul, carnea tocată. Formează perișoarele și pune-le deoparte.

Pasul 4:

Într-o oală încăpătoare, călește legumele tocate într-o lingură de ulei de măsline. După 3-5 minute, adaugă 3 litri de apă. Când apa a început să fiarbă, adaugă pe rând perișoarele. Dă focul mic spre mediu și lasă totul la fiert pentru aproximativ 45 de minute.

Pasul 5:

Pune deoparte perișoarele (păstrează apa în care au fiert) și cu ajutorul unui blender mixează legumele din ciorbă, roșiile și ardeii.

Pasul 6:

Transferă totul înapoi în oală și adaugă apă până ajungi la consistența dorită. Îți recomandăm o consistență medie, între supă cremă și zeamă.

Pasul 7:

Cât totul fierbe la foc mic, adaugă busuiocul, pătrunjelul. În două minute, supa este gata.

Tips & Tricks

Vezi și secretele ciorbăresei aici: Ciorbă de varză.

Te-ar putea interesa si ...

Tofu ramen

0 0 votes Acordă o notă rețetei

Pui aromat

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments