Tofu ramen
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Coace roșiile și ardeii grași la cuptor, la 180 de grade Celsius până sunt moi (aproximativ 45 de minute).
Toacă restul legumelor în forma unor cuburi mici.
Amestecă orezul, oul, carnea tocată. Formează perișoarele și pune-le deoparte.
Într-o oală încăpătoare, călește legumele tocate într-o lingură de ulei de măsline. După 3-5 minute, adaugă 3 litri de apă. Când apa a început să fiarbă, adaugă pe rând perișoarele. Dă focul mic spre mediu și lasă totul la fiert pentru aproximativ 45 de minute.
Pune deoparte perișoarele (păstrează apa în care au fiert) și cu ajutorul unui blender mixează legumele din ciorbă, roșiile și ardeii.
Transferă totul înapoi în oală și adaugă apă până ajungi la consistența dorită. Îți recomandăm o consistență medie, între supă cremă și zeamă.
Cât totul fierbe la foc mic, adaugă busuiocul, pătrunjelul. În două minute, supa este gata.
Vezi și secretele ciorbăresei aici: Ciorbă de varză.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei