Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 30 minute
Curăță prazul și tăie-l rondele. Curăță cartofii și păstârnacul și tăie-i cuburi.
Topește untul pe foc mic și adaugă prazul, iar după câteva minute și cuburile de păstârnac.
Adaugă și cartofii și acoperă cu apă sau supă și lasă să fiarbă la foc mic aproximativ 20 minute. Condimentează cu sare și piper. Completează cu apă dacă mai e necesar.
Când legumele sunt fierte, adaugă iaurtul grecesc și dă totul prin blender.
Poți pregăti crutoane din pâine mai veche sau o conservă de năut. Amestecă pâinea tăiată cuburi sau năutul cu o lingură de ulei de măsline, o lingură de parmezan, o lingură de pătrunjel uscat, o linguriță de turmeric și 1/2 linguriță de usturoi. Întinde totul într-o tavă cu hârtie de copt în așa fel încât crutoanele să aibă puțin spațiu între ele. Tava intră la cuptor, la 200 de grade Celsius, funcția cu ventilație, pentru aproximativ 8-10 minute.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei