Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Supă cremă de praz

Durata Preparare: 30 minute

Ingrediente:

Praz - 2 fir
Cartofi - 3 bucăți
Cartofii dulci - 1 bucăți
Iaurt grecesc - 150 mililitri
Unt - 50 grame
Sare
Piper
Pătrunjel - grame
Crutoane - grame
Supă de legume - grame

Pași:

Pasul 1

Curăță prazul și tăie-l rondele. Curăță cartofii și păstârnacul și tăie-i cuburi.

Pasul 2

Topește untul pe foc mic și adaugă prazul, iar după câteva minute și cuburile de păstârnac.

Pasul 3

Adaugă și cartofii și acoperă cu apă sau supă și lasă să fiarbă la foc mic aproximativ 20 minute. Condimentează cu sare și piper. Completează cu apă dacă mai e necesar.

Pasul 4

Când legumele sunt fierte, adaugă iaurtul grecesc și dă totul prin blender.

Tips & Tricks

Poți pregăti crutoane din pâine mai veche sau o conservă de năut. Amestecă pâinea tăiată cuburi sau năutul cu o lingură de ulei de măsline, o lingură de parmezan, o lingură de pătrunjel uscat, o linguriță de turmeric și 1/2 linguriță de usturoi. Întinde totul într-o tavă cu hârtie de copt în așa fel încât crutoanele să aibă puțin spațiu între ele. Tava intră la cuptor, la 200 de grade Celsius, funcția cu ventilație, pentru aproximativ 8-10 minute.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments