Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Supă cremă de morcovi cu pere

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius. Curăță și taie morcovii, cartoful și perele în bucăți potrivite. Curăță ceapa de coajă și las-o întreagă.

Pasul 2:

Pune la fiert ceapa întreagă și morcovii, cartoful și perele într-o oală cu apă suficientă cât să le acopere. Adaugă sare. Fierbe timp de 25-30 de minute, până când toate ingredientele sunt moi.

Pasul 3:

Taie cele 3 felii de pâine în cuburi de aproximativ 1-2 cm.

Pasul 4:

Într-un bol, combină cuburile de pâine cu uleiul de măsline, sare, piper, boia de ardei dulce, oregano și usturoi granulat. Amestecă bine.

Pasul 5:

Așază cuburile de pâine condimentate pe o tavă tapetată cu hârtie de copt într-un singur strat. Coace-le în cuptor timp de 10 minute, sau până când devin aurii și crocante. Amestecă-le la jumătatea timpului pentru a se coace uniform.

Pasul 6:

După ce legumele sunt fierte, scoate ceapa, scurge apa și cu un mixer vertical, pasează restul ingredientelor până obții o cremă fină.

Pasul 7:

Condimentează cu ghimbir proaspăt ras și piper măcinat, după gust. Dacă dorești, poți adăuga 50g de smântână dulce pentru a obține o textură mai cremoasă.

Pasul 8:

Pentru a servi, presară puțin parmezan ras și adaugă crutoanele.

Te-ar putea interesa si ...

Porumb copt

0 0 votes Acordă o notă rețetei

Somon umplut

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments