Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius. Curăță și taie morcovii, cartoful și perele în bucăți potrivite. Curăță ceapa de coajă și las-o întreagă.
Pune la fiert ceapa întreagă și morcovii, cartoful și perele într-o oală cu apă suficientă cât să le acopere. Adaugă sare. Fierbe timp de 25-30 de minute, până când toate ingredientele sunt moi.
Taie cele 3 felii de pâine în cuburi de aproximativ 1-2 cm.
Într-un bol, combină cuburile de pâine cu uleiul de măsline, sare, piper, boia de ardei dulce, oregano și usturoi granulat. Amestecă bine.
Așază cuburile de pâine condimentate pe o tavă tapetată cu hârtie de copt într-un singur strat. Coace-le în cuptor timp de 10 minute, sau până când devin aurii și crocante. Amestecă-le la jumătatea timpului pentru a se coace uniform.
După ce legumele sunt fierte, scoate ceapa, scurge apa și cu un mixer vertical, pasează restul ingredientelor până obții o cremă fină.
Condimentează cu ghimbir proaspăt ras și piper măcinat, după gust. Dacă dorești, poți adăuga 50g de smântână dulce pentru a obține o textură mai cremoasă.
Pentru a servi, presară puțin parmezan ras și adaugă crutoanele.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei