Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Curăță și taie toate legumele în bucăți mai mari.
Încinge o oală cu ulei de măsline și adaugă ceapa, țelina și morcovul. Condimentează cu sare și piper și lasă-le 3-4 minute.
Adaugă usturoiul, pasta de roșii și condimentele. Călește încă 1 minut.
Pune lintea, apoi toarnă supa și laptele de cocos. Amestecă totul și adu la punctul de fierbere.
Redu focul la mediu-mic, acoperă oala cu un capac și lasă să fiarbă timp de 15-20 de minute, până când lintea este moale și începe să se destrame.
Amestecă nucile de caju, uleiul, curry, sarea și piperul într-un bol mic.
Prăjește caju-ul într-o tigaie la foc mic- mediu timp de 3-5 minute, amestecând ocazional, până devine auriu și parfumat. 7. Stinge focul și pasează supa cu un blender vertical, până obții consistența dorită.
Amestecă bine și ajustează gustul cu sare și piper, dacă este necesar.
Servește supa garnisită cu caju condimentat.
0 0 votes Acordă o notă rețetei