Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 15 minute
Taie cubulețe pâinea, apoi stropește-o cu ulei de măsline și condimenteaz-o după gust (îți sugerăm usturoi, turmeric, puțin parmezan). Pune compoziția într-o tavă, pe foaie de copt și dă-o la cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius pentru 10 minute.
Într-o oală, pune la sotat ceapa, peste care adaugi ardeiul și morcovul tăiate cuburi.
După aproximativ 5 minute, adaugă lintea, cartoful și acoperă totul cu aproximativ 1l apă.
Condimentează după gust și lasă pentru aproximativ 15 minute la fiert.
Adaugă pasta de tomate și lasă la fiert la foc mic.
Oprește focul și folosește-te de un blender vertical pentru a obține supa cremă.
Servește cu frunze de pătrunjel proaspăt tocat și crutoanele aromate.
P.S. Am ales lintea roșie pentru că aceasta
fierbe mai rapid decât surorile ei.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei