Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Curăță guliile, ceapa, cartoful și cățeii de usturoi. Spală-le și taie-le cuburi, iar usturoiul zdrobește-l.
Călește într-o oală toate legumele, într-o lingură de ulei de măsline, iar când acestea își schimbă culoarea (4 minute), adaugă supă cât să le cuprindă, sare și piper, după gust. Vei putea regla pe parcurs cantitatea de supă adăugată , în funcție de cât de lichidă îți dorești să fie.
Lasă legumele să se gătească, aproximativ 15 minute. Mai adaugă supă, dacă consideri că mai este nevoie.
Adaugă conserva de porumb sau boabele de la 1 porumb deja fiert, dacă ai la dispoziție. Adaugă smântână, lasă pe foc încă 5 minute.
Mixează cu un mixer vertical până obții o pastă fină.
Servește alături de chipsuri de tapioca: Chipsuri cu smântână și ceapă
Guliile sunt de fapt prieteni din familia conopidei și a broccoli-ului. Doar 100g din această legumă asigură mai mult decât
necesarul zilnic de vitamina C al unui adult, contribuind prin urmare și la o mai bună absorbție a fierului. Ele pot fi consumate și crude, în salate precum cea de gulii, morcov și măr sau salata cu gulii, avocado, rucola și feta.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei