Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Supă de conopidă cu găluşte

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Taie mărunt ceapa, iar ardeii, morcovii, țelina și rădăcina de pătrunjel cubulețe. Desfă conopida buchețele și spal-o.

Pasul 2:

Pune la înăbușit în apă și ulei de măsline ceapa pentru 4-5 minute. Adaugă ardeii, morcovii, țelina și rădăcina de pătrunjel. Lasă la înăbușit încă 5 minute, apoi adaugă 1,5-2 litri de apă. Lasă la fiert 12-14 minute.

Pasul 3:

Condimentează cu sare, piper, curcuma, apoi adaugă buchețele de conopidă și lasă la fiert încă 10 minute.

Pasul 4:

Adaugă sosul de roșii, dacă ai optat pentru el.

Pasul 5:

Până când supa începe din nou să fiarbă, pregătește găluștele: bate ouăle, apoi adaugă treptat făină cât cuprinde, amestecând continuu. Rupe cu o linguriță din aluat, adăugând în supă (sau poți folosi acele site pentru găluște). Lasă la fiert în jur de 5 minute, adaugă apoi pătrunjelul și leușteanul dacă ai optat pentru el.

Tips & Tricks

În unele situații, înlocuirea alergenilor din rețetă nu va avea rezultatul dorit. Folosește rețetele respective pentru a descoperi preparate care conțin ingrediente asemănătoare. În acest caz, poți pregăti o Supă cremă de conopidă cu porumb.

Te-ar putea interesa si ...

Porumb copt

0 0 votes Acordă o notă rețetei

Somon umplut

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments