Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Taie mărunt ceapa, iar ardeii, morcovii, țelina și rădăcina de pătrunjel cubulețe. Desfă conopida buchețele și spal-o.
Pune la înăbușit în apă și ulei de măsline ceapa pentru 4-5 minute. Adaugă ardeii, morcovii, țelina și rădăcina de pătrunjel. Lasă la înăbușit încă 5 minute, apoi adaugă 1,5-2 litri de apă. Lasă la fiert 12-14 minute.
Condimentează cu sare, piper, curcuma, apoi adaugă buchețele de conopidă și lasă la fiert încă 10 minute.
Adaugă sosul de roșii, dacă ai optat pentru el.
Până când supa începe din nou să fiarbă, pregătește găluștele: bate ouăle, apoi adaugă treptat făină cât cuprinde, amestecând continuu. Rupe cu o linguriță din aluat, adăugând în supă (sau poți folosi acele site pentru găluște). Lasă la fiert în jur de 5 minute, adaugă apoi pătrunjelul și leușteanul dacă ai optat pentru el.
În unele situații, înlocuirea alergenilor din rețetă nu va avea rezultatul dorit. Folosește rețetele respective pentru a descoperi preparate care conțin ingrediente asemănătoare. În acest caz, poți pregăti o Supă cremă de conopidă cu porumb.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei