Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Curăță și taie mărunt ceapa, apoi adaugă carnea tocată, miezul de pâine și condimentele. Formează perișoarele.
Pune 1 litru de apă la fiert într-o oală. Când apa clocotește, adaugă perișoarele și lasă-le să fiarbă la foc mediu spre mic, timp de 12-15 minute.
Când perișoarele sunt fierte, scoate-le pe un platou.
Curăță legumele pentru supă și taie-le cuburi. Ceapa las-o întreagă, deoarece o vei scoate la final.
În apa în care au fiert perișoarele, pune legumele de supă și lasă-le să fiarbă 20 minute. Condimentează cu sare și piper.
Când legumele sunt fierte, scoate ceapa întreagă din oală, pune pasta de tomate și busuiocul.
Apoi, folosește un mixer vertical pentru a transforma supa într-o cremă fină.
Adaugă perișoarele înapoi în supă și mai lasă-le să fiarbă la foc mic, 2-3 minute împreună. Servește supa presărată cu pătrunjel verde tocat.
Chiar dacă ai optat pentru diversificarea clasică a urmașului, asigură-te că introduci bucățile înaintea sau în jurul vârstei de 8 luni. Poți face această trecere treptat cu rețete asemănătoare ideii de aici, unde texturile sunt în continuare moi, piureul există, dar la fel și alimentele sub forma bucăților.
0 0 votes Acordă o notă rețetei