Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Supă cremă cu perișoare

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Curăță și taie mărunt ceapa, apoi adaugă carnea tocată, miezul de pâine și condimentele. Formează perișoarele.

Pasul 2:

Pune 1 litru de apă la fiert într-o oală. Când apa clocotește, adaugă perișoarele și lasă-le să fiarbă la foc mediu spre mic, timp de 12-15 minute.

Pasul 3:

Când perișoarele sunt fierte, scoate-le pe un platou.

Pasul 4:

Curăță legumele pentru supă și taie-le cuburi. Ceapa las-o întreagă, deoarece o vei scoate la final.

Pasul 5:

În apa în care au fiert perișoarele, pune legumele de supă și lasă-le să fiarbă 20 minute. Condimentează cu sare și piper.

Pasul 6:

Când legumele sunt fierte, scoate ceapa întreagă din oală, pune pasta de tomate și busuiocul.

Pasul 7:

Apoi, folosește un mixer vertical pentru a transforma supa într-o cremă fină.

Pasul 8:

Adaugă perișoarele înapoi în supă și mai lasă-le să fiarbă la foc mic, 2-3 minute împreună. Servește supa presărată cu pătrunjel verde tocat.

Tips & Tricks

Chiar dacă ai optat pentru diversificarea clasică a urmașului, asigură-te că introduci bucățile înaintea sau în jurul vârstei de 8 luni. Poți face această trecere treptat cu rețete asemănătoare ideii de aici, unde texturile sunt în continuare moi, piureul există, dar la fel și alimentele sub forma bucăților.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments