Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Supă ardelenească de cartofi cu tarhon

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Curăță și toacă mărunt ceapa, morcovul, țelina, ardeiul și pătrunjelul. Curăță și taie cartofii cuburi.

Pasul 2:

Pune în puțin ulei și apă ceapa la înăbușit pentru 2-3 minute, apoi adaugă morcovul, țelina, ardeiul și rădăcina de pătrunjel, toate mărunțite în prealabil. Lasă-le aproximativ 5 minute, amestecând frecvent.

Pasul 3:

Adaugă 1,5-1,7 l apă (în funcție de preferință), sare, piper și frunza de dafin.

Pasul 4:

Adaugă cartofii cuburi și lasă la foc mediu acoperit timp de aproximativ 15 minute.

Pasul 5:

Adaugă roșiile cuburi și potrivește de sare. Adaugă tarhonul și pătrunjelul și mai lasă 2-3 minute să clocotească.

Tips & Tricks

Poți acri supa folosind un gălbenuș, 3 linguri de smântână și 3 linguri de oțet. Când aceasta este gata, toarnă un polonic din supa fierbinte peste oul amestecat cu smântână și oțet. Răstoarnă apoi conținutul bolului în oală, amestecând constant. Lasă încă 5 minute pe foc.

Te-ar putea interesa si ...

Porumb copt

0 0 votes Acordă o notă rețetei

Somon umplut

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments