Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Curăță și toacă mărunt ceapa, morcovul, țelina, ardeiul și pătrunjelul. Curăță și taie cartofii cuburi.
Pune în puțin ulei și apă ceapa la înăbușit pentru 2-3 minute, apoi adaugă morcovul, țelina, ardeiul și rădăcina de pătrunjel, toate mărunțite în prealabil. Lasă-le aproximativ 5 minute, amestecând frecvent.
Adaugă 1,5-1,7 l apă (în funcție de preferință), sare, piper și frunza de dafin.
Adaugă cartofii cuburi și lasă la foc mediu acoperit timp de aproximativ 15 minute.
Adaugă roșiile cuburi și potrivește de sare. Adaugă tarhonul și pătrunjelul și mai lasă 2-3 minute să clocotească.
Poți acri supa folosind un gălbenuș, 3 linguri de smântână și 3 linguri de oțet. Când aceasta este gata, toarnă un polonic din supa fierbinte peste oul amestecat cu smântână și oțet. Răstoarnă apoi conținutul bolului în oală, amestecând constant. Lasă încă 5 minute pe foc.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei