Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Sturion cu sos de roșii și rădăcinoase gratinate

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius, funcția cu ventilație.

Pasul 2:

Taie roșiile și gogoșarii în bucăți mari, iar cățeii de usturoi feliază-i fin. Feliază ceapa julienne. Încinge 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie pe foc mediu. Adaugă usturoiul și călește-l timp de 1 minut, amestecând constant.

Pasul 3:

Adaugă ceapa, roșiile și gogoșarii în tigaie. Sotează-le timp de 5-7 minute până încep să se înmoaie ușor. Asezonează cu sare și piper după gust.

Pasul 4:

Așază legumele sotate într-un vas termorezistent, formând un pat pentru pește.

Pasul 5:

Pune rondelele de sturion peste legume. Stropește cu puțin ulei de măsline și asezonează peștele cu sare, piper și frunze de busuioc.

Pasul 6:

Acoperă vasul cu o hărtie de copt, apoi cu folie de aluminiu și coace timp de 30 de minute, până când peștele este fraged.

Pasul 7:

Scoate foliile în ultimele 5 minute pentru a permite rumenirea ușoară a sturionului.

Pasul 8:

Servește peștele pe patul de legume, împreună cu Rădăcinoase gratinate și cu felii de lămâie, dacă dorești un gust proaspăt.

Tips & Tricks

Sturionul este un pește cu textură untoasă și gust subtil, plăcut.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments