Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius, funcția cu ventilație.
Taie roșiile și gogoșarii în bucăți mari, iar cățeii de usturoi feliază-i fin. Feliază ceapa julienne. Încinge 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie pe foc mediu. Adaugă usturoiul și călește-l timp de 1 minut, amestecând constant.
Adaugă ceapa, roșiile și gogoșarii în tigaie. Sotează-le timp de 5-7 minute până încep să se înmoaie ușor. Asezonează cu sare și piper după gust.
Așază legumele sotate într-un vas termorezistent, formând un pat pentru pește.
Pune rondelele de sturion peste legume. Stropește cu puțin ulei de măsline și asezonează peștele cu sare, piper și frunze de busuioc.
Acoperă vasul cu o hărtie de copt, apoi cu folie de aluminiu și coace timp de 30 de minute, până când peștele este fraged.
Scoate foliile în ultimele 5 minute pentru a permite rumenirea ușoară a sturionului.
Servește peștele pe patul de legume, împreună cu Rădăcinoase gratinate și cu felii de lămâie, dacă dorești un gust proaspăt.
Sturionul este un pește cu textură untoasă și gust subtil, plăcut.
0 0 votes Acordă o notă rețetei