Ciorbă de miel
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pregătește legumele (toacă mărunt ardeii, ceapa verde și usturoiul verde).
Într-o tigaie încăpătoare, încălzește puțin ulei de măsline. Gătește carnea timp de 3 minute, pe fiecare parte. Evită să aglomerezi tigaia, altfel coastele nu vor căpăta o crustă.
Așază carnea într-o tavă cu capac potrivită pentru cuptor. Dă drumul cuptorului la 180 de grade Celsius.
În tigaia pe care ai folosit-o, adaugă ardeiul, usturoiul și ceapa. Gătește timp de 3 minute. Adaugă restul ingredientelor. Lasă la foc mic timp de 3 minute.
Toarnă sosul obținut în tava cu carnea. Dacă acesta nu acoperă carnea, adaugă 200 ml apă. Pune capacul.
Tava intră la cuptor aproximativ 1 h 30 de minute, apoi încă 30 de minute fără capac.
Pentru servire: curăță și taie în forma unor cuburi cartofii. Lasă-i la fiert aproximativ 10 minute (cât să se înmoaie). Când aceștia au fiert, scurge apa.
Într-o tigaie, încălzește 2 linguri de ulei de măsline. Răstoarnă cartofii și gătește la foc mare timp de 3-5 minute. Adaugă 30 de grame de parmezan. Gătește încă 2 minute.
Pregătește salata amestecând salată verde, fâșii subțiri de gulie, 1 fir de ceapă verde și sucul de la o jumătate de lămâie.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei