Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Stufat de miel

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Pregătește legumele (toacă mărunt ardeii, ceapa verde și usturoiul verde).

Pasul 2:

Într-o tigaie încăpătoare, încălzește puțin ulei de măsline. Gătește carnea timp de 3 minute, pe fiecare parte. Evită să aglomerezi tigaia, altfel coastele nu vor căpăta o crustă.

Pasul 3:

Așază carnea într-o tavă cu capac potrivită pentru cuptor. Dă drumul cuptorului la 180 de grade Celsius.

Pasul 4:

În tigaia pe care ai folosit-o, adaugă ardeiul, usturoiul și ceapa. Gătește timp de 3 minute. Adaugă restul ingredientelor. Lasă la foc mic timp de 3 minute.

Pasul 5:

Toarnă sosul obținut în tava cu carnea. Dacă acesta nu acoperă carnea, adaugă 200 ml apă. Pune capacul.

Pasul 6:

Tava intră la cuptor aproximativ 1 h 30 de minute, apoi încă 30 de minute fără capac.

Pasul 7:

Pentru servire: curăță și taie în forma unor cuburi cartofii. Lasă-i la fiert aproximativ 10 minute (cât să se înmoaie). Când aceștia au fiert, scurge apa.

Pasul 8:

Într-o tigaie, încălzește 2 linguri de ulei de măsline. Răstoarnă cartofii și gătește la foc mare timp de 3-5 minute. Adaugă 30 de grame de parmezan. Gătește încă 2 minute.

Pasul 9:

Pregătește salata amestecând salată verde, fâșii subțiri de gulie, 1 fir de ceapă verde și sucul de la o jumătate de lămâie.

Te-ar putea interesa si ...

Rulouri de pui

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments