Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Sparanghel gratinat cu tofu

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 220 de grade Celsius.

Pasul 2:

Pune sparanghelul pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Adaugă ulei de avocado, drojdie inactivă, piper, sare și suc de lămâie. Amestecă bine cu mâinile pentru a acoperi uniform și coace timp de 10-12 minute.

Pasul 3:

Într-un bol, combină amidonul de porumb, drojdia inactivă, cimbrul, sarea și piperul. Rotește bucățile de tofu în amestecul obținut pentru a le acoperi uniform.

Pasul 4:

Într-o tigaie mare, încălzește uleiul de avocado. Călește tofu timp de 3-5 minute pe fiecare parte până devine auriu și crocant. Nu îl învârti prea mult, pentru a evita lipirea.

Pasul 5:

În timp ce tofu se gătește, combină sucul și coaja de lămâie, siropul de arțar, piperul negru, supa de legume și amidonul de porumb. Pune deoparte.

Pasul 6:

După ce tofu este gata, scoate-l din tigaie. Adaugă un pic de ulei și călește usturoiul până când devine fraged. Toarnă sosul și lasă-l să fiarbă 2-3 minute până se îngroașă ușor.

Pasul 7:

Pune tofu înapoi în tigaie și acoperă-l cu sosul. Servește cu sparanghelul copt.

Tips & Tricks

Sparanghelul tăiat pe lung este un aliment de antrenament care poate crește răbdarea în scaunul de masă.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments