Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 220 de grade Celsius.
Pune sparanghelul pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Adaugă ulei de avocado, drojdie inactivă, piper, sare și suc de lămâie. Amestecă bine cu mâinile pentru a acoperi uniform și coace timp de 10-12 minute.
Într-un bol, combină amidonul de porumb, drojdia inactivă, cimbrul, sarea și piperul. Rotește bucățile de tofu în amestecul obținut pentru a le acoperi uniform.
Într-o tigaie mare, încălzește uleiul de avocado. Călește tofu timp de 3-5 minute pe fiecare parte până devine auriu și crocant. Nu îl învârti prea mult, pentru a evita lipirea.
În timp ce tofu se gătește, combină sucul și coaja de lămâie, siropul de arțar, piperul negru, supa de legume și amidonul de porumb. Pune deoparte.
După ce tofu este gata, scoate-l din tigaie. Adaugă un pic de ulei și călește usturoiul până când devine fraged. Toarnă sosul și lasă-l să fiarbă 2-3 minute până se îngroașă ușor.
Pune tofu înapoi în tigaie și acoperă-l cu sosul. Servește cu sparanghelul copt.
Sparanghelul tăiat pe lung este un aliment de antrenament care poate crește răbdarea în scaunul de masă.
0 0 votes Acordă o notă rețetei