Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Spaghetti meatballs (spaghete cu chiftele)

Durata Preparare: 30 minute

Ingrediente:

Spaghete - 200 grame
Ceapă - 1 bucăți
Morcovi - 1 bucăți
Ardei gras roșu - grame
Suc de roșii - 250 mililitri
Frunză dafin - 1 bucăți
Cimbru - grame
Parmezan - grame (opțional)

Pași:

Pasul 1

Fierbe spaghetele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Pasul 2

Într-o tigaie înăbușește ceapa, morcovul și ardeiul mărunțite.

Pasul 3

Când se înmoaie legumele, adaugă sucul de roşii, sarea, piperul și dafinul și lasă 4-5 minute la fiert.

Pasul 4

Pune chifteluțele în sos și lasă aproximativ 10-12 minute la foc mic sau până când acesta scade.

Pasul 5

Adaugă pastele, amestecând pentru a le acoperi cu sosul obținut.

Pasul 6

Opțional, serviți cu parmezan.

Tips & Tricks

Tipuri de paste potrivite pentru orice vârstă: penne, rigatoni, spaghete, macaroane, ravioli, tortiglioni, farfalle (dimensiuni mari), fusilli (dimensiuni mari).

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments