Porc cu sos de mandarine și legume
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Gătește și scurge pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Păstrează o cană din apa în care au fiert.
În timp ce pastele fierb, prăjește nucile într-o tigaie la foc mediu, timp de 2-3 minute sau până când devin puțin mai închise la culoare. Scoate-le de pe foc.
Scurge ardeiul copt și toacă-l. Toacă măslinele, pătrunjelul, busuiocul și usturoiul.
Toacă nucile și combină-le într-un bol cu măslinele, ardeii roșii copți, pătrunjelul, busuiocul, tonul, porumbul și roșiile deshidratate.
Într-o tigaie mare, gătește usturoiul în ulei de măsline timp de 1-2 minute, fără să-l rumenești. Oprește focul și adaugă pastele în tigaie. Amestecă bine pentru a le acoperi. Adaugă până la 1 cană din apa în care au fiert pentru a le oferi o consistență cremoasă. Asezonează cu sare și piper după gust.
Transferă pastele într-un bol mare de servire și pune deasupra amestecul de nuci. Presară parmezanul și amestecă pentru a combina toate ingredientele.
Apa în care au fiert pastele conține o cantitate importantă de amidon. Adăugând o parte din ea peste sosul pastelor, vei obține un rezultat mai cremos.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei