Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Taie pieptul de pui cuburi.
Amestecă într-un bol 2 linguri de zeamă de lămâie, 1 lingură de iaurt grecesc, 1 linguriță de oregano, 1/2 linguriță de sare, 1/4 linguriță de piper și 1 lingură de ulei de măsline. Adaugă puiul și amestecă.
Pune bolul la frigider pentru 15-60 min.
Preîncălzește cuptorul la 210 grade Celsius, funcția cu ventilație.
Cât timp se încălzește cuptorul, pune bețele pentru frigărui într-un bol cu apă. Astfel nu se vor arde când vor sta la cuptor.
Scoate puiul de la frigider si așază cuburile din pieptul de pui pe frigărui.
Așază frigăruile pe grătarul cuptorului, iar sub grătar pune o tavă cu apă.
Lasă frigăruile pentru 10 minute, iar apoi întoarce-le pe partea cealaltă și mai lasă-le încă 8 minute, până când puiul se va rumeni.
Pentru salată, spală și taie roșiile cuburi, amestecă-le cu brânza feta tăiată cuburi, 1 lingură de iaurt grecesc, 1 linguriță de ulei de măsline și sare după gust.
Servește salata alături de frigăruile de pui.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei