Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Souvlaki de pui

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Taie pieptul de pui cuburi.

Pasul 2:

Amestecă într-un bol 2 linguri de zeamă de lămâie, 1 lingură de iaurt grecesc, 1 linguriță de oregano, 1/2 linguriță de sare, 1/4 linguriță de piper și 1 lingură de ulei de măsline. Adaugă puiul și amestecă.

Pasul 3:

Pune bolul la frigider pentru 15-60 min.

Pasul 4:

Preîncălzește cuptorul la 210 grade Celsius, funcția cu ventilație.

Pasul 5:

Cât timp se încălzește cuptorul, pune bețele pentru frigărui într-un bol cu apă. Astfel nu se vor arde când vor sta la cuptor.

Pasul 6:

Scoate puiul de la frigider si așază cuburile din pieptul de pui pe frigărui.

Pasul 7:

Așază frigăruile pe grătarul cuptorului, iar sub grătar pune o tavă cu apă.

Pasul 8:

Lasă frigăruile pentru 10 minute, iar apoi întoarce-le pe partea cealaltă și mai lasă-le încă 8 minute, până când puiul se va rumeni.

Pasul 9:

Pentru salată, spală și taie roșiile cuburi, amestecă-le cu brânza feta tăiată cuburi, 1 lingură de iaurt grecesc, 1 linguriță de ulei de măsline și sare după gust.

Pasul 10:

Servește salata alături de frigăruile de pui.

Te-ar putea interesa si ...

Porumb copt

0 0 votes Acordă o notă rețetei

Somon umplut

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments