Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius.
Desfă în buchețele broccoliul, taie în rondele morcovii și în feliuțe ardeiul și ceapa roșie. Condimentează somonul cu sare, piper, rozmarin.
Tapetează o tavă cu hârtie de copt, așază legumele și condimentează-le cu sare și piper, iar deasupra lor așază somonul și roșiile cherry întregi.
Stropește totul cu zeama de lămâie și dă la cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 20 minute.
Opțional, poți unge peștele cu muștar, apoi să îl dai prin fisticul și curmalele mărunțite.
Somonul este un pește gras, plin de nutrienți de care organismul nostru s-ar putea bucura. Pentru orice tip de pește însă se poate dovedi a fi o provocare identificarea unei surse bune de unde să îl achiziționezi. Optează pentru pește proaspăt atunci când ai ocazia (poți face testul cu degetul în care apeși pe carnea peștelui. Dacă aceasta revine la forma inițială, el este mai proaspăt decât atunci când urma degetului nostru rămâne vizibilă).
0 0 votes Acordă o notă rețetei