Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Dă drumul cuptorului la 180 de grade Celsius.
În blender, adaugă fisticul, 1 lingură de muștar, 1 lingură suc de lămâie, 1 lingură ulei de măsline, 1 lingură sirop de arțar, sare și piper.
Așază deasupra peștelui, crusta de fistic.
Tava intră la cuptor pentru aproximativ 18 minute (în funcție de grosimea bucăților de somon).
Taie castraveții felii subțiri, iar ceapa și mărarul toacă-le mărunt. Amestecă-le cu 2 linguri de suc de lămâie, 1 lingură de ulei de măsline și 1 linguriță de sirop de arțar.
Pentru orez, pune supa de legume la fiert.
Călește usturoiul și ceapa tocate mărunt în uleiul de măsline timp de 3 minute. Adaugă șofranul, gătește 1 minut.
Adaugă orezul, amestecă timp de 1 minute.
În oala cu orezul, adaugă treptat câte un polonic din supa fierbinte, amestecă și așteaptă până se absoarbe aproape complet. Repetă acest pas până când ai terminat supa, iar bobul de orez are textura dorită (moale, dar nu fărâmicios).
Adaugă untul și parmezanul, amestecă până la încorporare (1 minut).
0 0 votes Acordă o notă rețetei