Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Toacă ceapa mărunt. Adaugă afinele, 2 linguri de zeamă de lămâie, 1 linguriță de sirop de arțar și sare. Pasează totul cu un blender. Acoperă și lasă la frigider până când este gata de utilizare.
Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius funcția cu ventilație și mută grilajul cuptorului pe un raft superior, al doilea cel mai aproape de partea de sus.
Unge cu puțin ulei de avocado/măsline fundul unui vas de copt.
Curăță și spală peștele și usucă-l bine cu un prosop de hârtie. Presară pe deasupra boia de ardei, ceapă granulată, pudră de usturoi și sare.
Pune fileurile de somon în vasul de copt pregătit și stropește cu ulei de avocado/măsline.
Gătește orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Pune tava în cuptor, pentru aproximativ 8, până la 10 minute (în funcție de grosimea peștelui) și încă 5 minute cu funcția de grill, până când crusta de deasupra devine maronie. Dacă cuptorul nu are funcție de grill, atunci ține tava 20 de minute la gătit.
Servește somonul pe pat de orez, cu salsa de afine.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei