Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Șnițele de soia și piure de morcovi

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Într-o oală, pune la fiert feliile de soia. Acestea se vor înmuia în aproximativ 20 de minute din momentul în care apa a dat în clocot.

Pasul 2:

Dă drumul cuptorului la 200 de grade Celsius, funcția cu ventilație.

Pasul 3:

Într-un bol, amestecă 100 ml lapte caju, 50 g făină, 2 linguri de ulei de măsline și condimentele. Consistența va fi mai groasă decât cea a unui aluat de clătite.

Pasul 4:

Trece fiecare felie de soia, pe ambele părți, prin aluat, apoi așază-le pe o tavă cu hârtie de copt. Tava intră la cuptor aproximativ 25 de minute (până când crusta se întărește).

Pasul 5:

Legumele pentru piure pot fi tăiate bucăți mai mici și puse la cuptor odată cu șnițelele. Alternativ, le poți pune la fiert. Când acestea sunt gata, amestecă-le în blender împreună cu 50-100 ml lapte de caju în funcție de consistența dorită.

Pasul 6:

Pentru salată, toacă roșiile, ceapa și salata, apoi amestecă totul cu ingredientele pentru sos (muștar, suc de lămâie, oțet balsamic).

Tips & Tricks

Atunci când sunt fierte în mod corespunzător (respectând timpul indicat sau depășindu-l), șnițelele pot avea o textură moale fiind ușor de gestionat de către urmași. Verifică înainte de a le oferi micilor gurmanzi.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments