Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Într-o oală, pune la fiert feliile de soia. Acestea se vor înmuia în aproximativ 20 de minute din momentul în care apa a dat în clocot.
Dă drumul cuptorului la 200 de grade Celsius, funcția cu ventilație.
Într-un bol, amestecă 100 ml lapte caju, 50 g făină, 2 linguri de ulei de măsline și condimentele. Consistența va fi mai groasă decât cea a unui aluat de clătite.
Trece fiecare felie de soia, pe ambele părți, prin aluat, apoi așază-le pe o tavă cu hârtie de copt. Tava intră la cuptor aproximativ 25 de minute (până când crusta se întărește).
Legumele pentru piure pot fi tăiate bucăți mai mici și puse la cuptor odată cu șnițelele. Alternativ, le poți pune la fiert. Când acestea sunt gata, amestecă-le în blender împreună cu 50-100 ml lapte de caju în funcție de consistența dorită.
Pentru salată, toacă roșiile, ceapa și salata, apoi amestecă totul cu ingredientele pentru sos (muștar, suc de lămâie, oțet balsamic).
Atunci când sunt fierte în mod corespunzător (respectând timpul indicat sau depășindu-l), șnițelele pot avea o textură moale fiind ușor de gestionat de către urmași. Verifică înainte de a le oferi micilor gurmanzi.
0 0 votes Acordă o notă rețetei