Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Șnițele colorate și salată de primăvară

Durata Preparare: 45 minute

Ingrediente:

Piept de pui - 700 grame
Sare
Piper
Făină - 50 grame
Ouă - 2 bucăți
Pesmet - 70 grame
Pătrunjel - 1 linguri
Boia de ardei dulce - 1 linguri
Usturoi - 1 lingurițe
Salată - 1 bucăți
Ridichi - 2-3 bucăți
Castraveți - 1 bucăți
Ceapă verde - 2 fir
Oregano - grame
Suc de lămâie - grame
Ulei de măsline - 1 linguri

Pași:

Pasul 1

Feliază subțire pieptul de pui (bucăți de 0,5cm) și condimentează-l cu sare și piper. Trece-l apoi pe rând prin făină, ou și pesmet amestecat cu condimentele din listă.

Pasul 2

Așază șnițelele pe foaie de copt și unge-le cu pensula cu ulei sau pune un cubuleț mic de unt pe ele. Dă-le la cuptor
la 200 de grade Celsius pentru aproximativ 15 minute, după care întoarce-le și lasă-le încă 15 minute sau, în funcție de cuptor, până se rumenesc.

Pasul 3

Toacă salată și restul legumelor pentru a pregăti garnitura. Amestecă sucul de lămâie, uleiul de măsline și oregano, apoi toarnă-l peste acestea.

Tips & Tricks

Adaugă un sos tzatziki simplu de făcut din 2 pahare de iaurt, 1 castravete dat prin răzătoare, 4 căței de usturoi frecați cu ulei de măsline, sare și piper.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments