Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 45 minute
Feliază subțire pieptul de pui (bucăți de 0,5cm) și condimentează-l cu sare și piper. Trece-l apoi pe rând prin făină, ou și pesmet amestecat cu condimentele din listă.
Așază șnițelele pe foaie de copt și unge-le cu pensula cu ulei sau pune un cubuleț mic de unt pe ele. Dă-le la cuptor
la 200 de grade Celsius pentru aproximativ 15 minute, după care întoarce-le și lasă-le încă 15 minute sau, în funcție de cuptor, până se rumenesc.
Toacă salată și restul legumelor pentru a pregăti garnitura. Amestecă sucul de lămâie, uleiul de măsline și oregano, apoi toarnă-l peste acestea.
Adaugă un sos tzatziki simplu de făcut din 2 pahare de iaurt, 1 castravete dat prin răzătoare, 4 căței de usturoi frecați cu ulei de măsline, sare și piper.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei