Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Taie bananele cuburi mici.
Pentru a pregăti siropul, pune la fiert 150 ml apă, 2 linguri de zahăr brut și 1 linguriță de vanilie. Dacă îți dorești un gust cât mai apropiat de siropul clasic, completează cu o cantitate mai mare de zahăr.
Când zahărul s-a topit, adaugă bananele tocate mărunt. Dă focul la mic și amestecă ocazional până când compoziția se îngroașă puțin. Adaugă sucul de lămâie la final.
Poți servi oladi cu fructe proaspete și câteva linguri din acest preparat cu banane sau poți strecura lichidul, astfel încât să obții un sirop pentru clătite. Apasă bine bananele din strecurătoare, astfel încât să obții cât mai mult sirop.
Poți depozita siropul obținut într-o sticlă sau într-un borcan, la frigider, până la 2 săptămâni.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei