Budincă cu caise uscate
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Amestecă ingredientele pentru marinadă și pune pulpele la marinat pentru 30 de minute. Prinde-le pe o țepușă de frigărui.
Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius, funcția cu ventilație și gătește pulpele pe grilaj, folosind o tavă sub acesta, pentru a se scurge sucurile. Gătește timp de aproximativ 30 de minute, întorcându-le la jumătatea timpului, până când se rumenesc.
Taie cartofii în cubulețe și amestecă-i cu celelalte ingrediente. Îi poți găti odată cu pulpele, amestecând din când în când, până când devin crocanți.
Amestecă usturoiul, iaurtul, sarea, uleiul și zeama de lămâie pentru sos și pune-l la frigider.
Pentru ceapa murată, adaugă apa, oțetul, zahărul și piperul într-o oală, lasă să dea în clocot, apoi adaugă ceapa tăiată și fierbe 1 minut. Oprește focul și lasă să
Bucătăria ta online
se răcească 15 minute. Transferă ceapa într-un borcan și pune-l la frigider.
Asamblează pe o farfurie: pulpele, cartofii, ceapa murată, castraveții și sosul de usturoi.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei