Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Încălzește cuptorul la 220 de grade Celsius, funcția cu ventilație. Lasă feliile de pâine să se prăjească pentru 5 minute.
Scoate sardinele din conservă și lasă-le într-o strecurătoare pentru a le clăti sub un jet de apă. În cazul în care nu dorești să elimini uleiul sau o parte din sodiu, poți omite acest pas.
Pasează sardinele și avocado cu ajutorul unei furculițe. Toacă mărunt ceapa, apoi adaug-o în preparat împreună cu 1 linguriță de muștar și sucul de la o jumătate de lămâie. Condimentează cu sare și piper după gust.
Pe feliile de pâine așază un strat de castraveți tăiați rondele subțiri, frunze de salată și pasta cu sardine.
Pentru a-i ajuta pe urmașii începători să consume acest preparat, poți unge baghețele de pâine cu pasta cu sardine și servi separat felii subțiri de castravete.
Deși sardinele din conservă conțin atât oase, cât și pielea peștelui, acestea pot fi oferite ca atare celor mici. Oasele vor fi moi și ușor de consumat, iar gustul este adesea considerat plăcut de către cei mici. Acest pește aflat în partea de jos a listei peștilor care conțin mercur vine la pachet cu omega-3, calciu, fier și proteine.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei