Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 15 minute
Pune ouăle de prepeliță în apă cât să le acoperi, apoi dă drumul focului și lăsă-le să fiarbă 7 minute din momentul în care apa a dat în clocot.
Spală bine castravetele, apoi taie-l rondele mai groase.
Pune pe castravete o linguriță de cottage cheese, apoi oul de prepeliță feliat.
Poți decora cu ceapă verde și susan sau după bunul plac.
Serviți cu roșii proaspete.
Alternativă fără alergeni: în blender, amestecă 80g năut fiert, o linguriță de unt din semințe de floarea soarelui, 1/4 linguriță de usturoi și o lingură de suc de lămâie. Unge feliile de castravete cu hummusul obținut sau cu cremă vegetală tartinabilă. Decorează cu linte fiartă și, în cazul în care susanul a fost introdus în dietă, fără a fi constatate alergii în acest sens, adaugă susan. Poți fierbe o cantitate mai mare de linte și să o păstrezi într-un recipient închis ermetic, la frigider, acoperită de apa în care a fiert. Poate fi folosită în următoarele 5 zile.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei