Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Șampanie exotică

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

În blender, amestecă lichidul din conserva de ananas, 3 sferturi din cantitatea de fruct și îndulcitorul. Dacă ai optat pentru căpșuni, adaugă-le și pe acestea.

Pasul 2:

Poți amesteca apa minerală cu piureul obținut sau poți strecura piureul și completa apoi cu o cantitate mai mică de apă minerală. În cazul în care ai ales să folosești strecurătoarea, pune pulpa rămasă în recipiente pentru cuburi de gheață.

Pasul 3:

Decorează paharele cu restul de ananas din conservă și cuburile de gheață cu pulpă dacă ai optat pentru ele.

Tips & Tricks

Îți recomandăm să optezi pentru varianta în care pulpa rămâne în șampanie. Serviți cu un pai care vă va ajuta să amestecați atunci când lichidul se separă de partea solidă. Citește ingredientelei conservei și alege o variantă fără zahăr sau aditivi adăugați.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments