Porc cu sos de mandarine și legume
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pornește cuptorul la 180 de grade Celsius.
Dă untul rece prin răzătoare, apoi telemeaua.
Cerne făina într-un bol, apoi adaugă brânza, untul, 1 ou, smântâna, busuiocul și sarea. Aluatul va fi foarte puțin lipicios.
Pe blatul de lucru, presară puțină făină. Întinde aluatul într-un strat subțire (aproximativ jumătate de centimetru).
Taie aluatul în forma unor dreptunghiuri. Așază aceste saleuri într-o tavă cu hârtie de copt. Unge-le cu un ou bătut și presară susanul.
Tava intră la cuptor, la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ 25 de minute (le poți lăsa mai mult dacă încă nu s-au rumenit).
Păstrează saleurile la frigider până la 5 zile. Poți pregăti aluatul în avans și să îl depozitezi la frigider până la 24 de ore. Înainte de a-l întinde, lasă-l 10 minute la temperatura camerei.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei