Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Saleuri cu telemea și semințe

Număr persoane

Pași:

Pasul 1

Pornește cuptorul la 180 de grade Celsius.

Pasul 2

Dă untul rece prin răzătoare, apoi telemeaua.

Pasul 3

Cerne făina într-un bol, apoi adaugă brânza, untul, 1 ou, smântâna, busuiocul și sarea. Aluatul va fi foarte puțin lipicios.

Pasul 4

Pe blatul de lucru, presară puțină făină. Întinde aluatul într-un strat subțire (aproximativ jumătate de centimetru).

Pasul 5

Taie aluatul în forma unor dreptunghiuri. Așază aceste saleuri într-o tavă cu hârtie de copt. Unge-le cu un ou bătut și presară susanul.

Pasul 6

Tava intră la cuptor, la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ 25 de minute (le poți lăsa mai mult dacă încă nu s-au rumenit).

Tips & Tricks

Păstrează saleurile la frigider până la 5 zile. Poți pregăti aluatul în avans și să îl depozitezi la frigider până la 24 de ore. Înainte de a-l întinde, lasă-l 10 minute la temperatura camerei.

Te-ar putea interesa si ...

Bile Labneh

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments