Porc cu sos de mandarine și legume
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Taie merele cubulețe, taie boabele de struguri sferturi și țelina cubulețe.
Prăjește într-o tigaie nucile pecan și apoi toacă-le grosier.
Fierbe oul timp de 10 minute, apoi decojeștel.
Pregătește maioneza frecând bine un ou fiert, 1 linguriță de muștar și 2 linguri de ulei de măsline extravirgin.
Într-un bol mic, amestecă iaurtul grecesc, maioneza, zeama de lămâie, siropul de arțar și sarea. Amestecă bine până se combină complet. Pune deoparte.
Într-un bol mare, adaugă merele, strugurii, țelina, nucile pecan și pătrunjelul.
Toarnă dressing-ul și amestecă bine până se învelește totul uniform. Servește în frunze de salată.
Ține cont de vârsta urmașului atunci când oferi fructe crude în preparate. Merele și strugurii prezintă un risc crescut de înec, așa că acestea trebuie adaptate. Taie merele felii subțiri sau dă-le pe răzătoare, iar în cazul strugurilor, optează pentru boabe mari, tăiate în sferturi. Omite sau scade cantitatea de sirop de arțar pentru copii mici, dar păstrează ingredientele menționate dacă pregătești acest platou pentru o masă festivă.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei