Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Hidratează quinoa cel puțin 30 de minute pentru a evita gustul amărui.
Scurge năutul din conservă și clătește-l. Prăjește și toacă fisticul, toacă ceapa și castraveții cubulețe. Toacă menta și pătrunjelul. Taie brânza feta cuburi. Stoarce lămâia.
Spală quinoa sub un jet de apă rece, folosind o sită fină. După spălare, pune quinoa și apa într-o cratiță de dimensiune medie și așază pe foc mare. Când începe să fiarbă, redu focul la minim și pune un capac pe cratiță. Lasă quinoa să fiarbă la foc mic timp de 15 minute, apoi oprește focul. Păstrează capacul pe cratiță încă 10- 15 minute, apoi îndepărtează-l și afânează quinoa cu o furculiță. După ce s-a răcit, transferă quinoa într-un bol mare.
Adaugă năutul, fisticul, castraveții, ceapa, menta, pătrunjelul, brânza feta, sucul de lămâie, uleiul de măsline, sarea și piperul într-un bol. Amestecă totul bine și servește.
Deși poți adapta această salată pentru a fi oferită urmașilor de orice vârstă, îți recomandăm să o păstrezi pentru cei care au depășit vârsta de 9 luni. În felul acesta vei putea servi diferite elemente (năut, castravete felii subțiri, quinoa, fistic râșnit și brânză feta), iar el le va putea prinde cu degetul mare și degetul arătător.
0 0 votes Acordă o notă rețetei