Ruladă cu bacon și ciuperci
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius.
Curăță cartofii dulci și ceapa și taie-le cuburi. Așază cuburile de cartofi dulci și ceapa roșie pe o tavă mare tapetată cu hârtie de copt. Stropește-le cu 1 lingură de ulei de măsline, apoi presară pudra de chili, boiaua și sarea. Amestecă bine pentru a le acoperi uniform și întinde-le într-un singur strat.
Coace-le timp de aproximativ 25 de minute, întorcându-le la jumătatea timpului, până când cartofii devin fragezi. Scoate tava din cuptor și lasă-le deoparte.
În timp ce legumele se coc, fierbe quinoa pentru aproximativ 18 minute, dacă ai ales varianta crudă. Taie ardeiul cubulețe. Toacă și coriandrul.
Într-un borcan mic, amestecă 3 linguri de ulei de măsline extravirgin, sucul și coaja de lime, siropul de arțar și usturoiul pisat. Pune capacul și agită ingredientele pentru a obține un dressing omogen.
Într-un bol mare, combină quinoa fiartă, fasolea neagră, ardeiul gras, coriandrul tocat, cartofii dulci și ceapa coaptă. Toarnă dressingul deasupra și amestecă bine.
Servește preparatul cald sau la temperatura camerei.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei