Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Salată în culori

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius.

Pasul 2:

Curăță cartofii dulci și ceapa și taie-le cuburi. Așază cuburile de cartofi dulci și ceapa roșie pe o tavă mare tapetată cu hârtie de copt. Stropește-le cu 1 lingură de ulei de măsline, apoi presară pudra de chili, boiaua și sarea. Amestecă bine pentru a le acoperi uniform și întinde-le într-un singur strat.

Pasul 3:

Coace-le timp de aproximativ 25 de minute, întorcându-le la jumătatea timpului, până când cartofii devin fragezi. Scoate tava din cuptor și lasă-le deoparte.

Pasul 4:

În timp ce legumele se coc, fierbe quinoa pentru aproximativ 18 minute, dacă ai ales varianta crudă. Taie ardeiul cubulețe. Toacă și coriandrul.

Pasul 5:

Într-un borcan mic, amestecă 3 linguri de ulei de măsline extravirgin, sucul și coaja de lime, siropul de arțar și usturoiul pisat. Pune capacul și agită ingredientele pentru a obține un dressing omogen.

Pasul 6:

Într-un bol mare, combină quinoa fiartă, fasolea neagră, ardeiul gras, coriandrul tocat, cartofii dulci și ceapa coaptă. Toarnă dressingul deasupra și amestecă bine.

Pasul 7:

Servește preparatul cald sau la temperatura camerei.

Te-ar putea interesa si ...

Ouă fructate

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments