Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Într-un blender sau un vas înalt pentru mixer vertical, adaugă laptele vegetal, muștarul și sarea. Mixează câteva secunde pentru a combina ingredientele. În timp ce continui să mixezi, adaugă uleiul în fir subțire. Maioneza va începe să se îngroașe. După ce adaugi tot uleiul, adaugă sucul de lămâie sau oțetul. Mixează încă 5-10 secunde pentru a obține o textură cremoasă.
Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, scurge-le și lasă-le să se răcească complet.
Într-un bol, amestecă maioneza vegană cu zeama de castravete murat, chives, mărar și piper negru. Omogenizează bine. Transferă dressingul într-un recipient ermetic și pune-l la frigider pentru a se răci și a-și intensifica aromele.
Într-un bol mare, combină pastele răcite cu mărul tăiat cubulețe și castraveții murați tocați. Adaugă dressingul preparat și amestecă bine toate ingredientele.
Presară mărar proaspăt și puțin piper negru proaspăt măcinat deasupra, după gust.
Servește salata rece.
0 0 votes Acordă o notă rețetei