Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius, funcția cu ventilație. Taie dovlecelul în felii cu grosimea de 1-2 cm. Sărează-i și lasă-i 15-20 minute să se scurgă de apă.
Bate ouăle pentru dovlecei. Amestecă pesmetul cu condimentele. Trece feliile de dovlecel prin făină, apoi prin oul bătut, iar la final prin pesmetul amestecat cu condimente.
Așează-i pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și stropește-i cu puțin ulei.
Dă tava la cuptor pentru 25 de minute. Întoarce-i la jumătatea
timpului. Fierbe ouăle timp de 10 minute din momentul în care apa a început să fiarbă.
Toacă leurda, stropește-o cu lămâie și ulei de măsline, adaugă cașul și ouăle fierte tăiate felii.
0 0 votes Acordă o notă rețetei