Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Salată de leurdă cu ou fiert, caş şi dovlecel pane la cuptor

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius, funcția cu ventilație. Taie dovlecelul în felii cu grosimea de 1-2 cm. Sărează-i și lasă-i 15-20 minute să se scurgă de apă.

Pasul 2:

Bate ouăle pentru dovlecei. Amestecă pesmetul cu condimentele. Trece feliile de dovlecel prin făină, apoi prin oul bătut, iar la final prin pesmetul amestecat cu condimente.

Pasul 3:

Așează-i pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și stropește-i cu puțin ulei.

Pasul 4:

Dă tava la cuptor pentru 25 de minute. Întoarce-i la jumătatea
timpului. Fierbe ouăle timp de 10 minute din momentul în care apa a început să fiarbă.

Pasul 5:

Toacă leurda, stropește-o cu lămâie și ulei de măsline, adaugă cașul și ouăle fierte tăiate felii.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments