Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Salată de leurdã cu ou fiert, caş şi dovlecel pane la cuptor

Durata Preparare: 1 ora

Ingrediente:

Leurdă - 15-20 grame
Ouă - 2 bucăți
Caș - 200 grame
Lămâie - grame
Ulei de măsline - grame
Dovlecei - 1 bucăți
Ouă - 2 bucăți
Făină - 150 grame
Pesmet - 150 grame
Boia de ardei dulce - 1 linguri
Usturoi - 1 lingurițe
Sare
Piper

Pași:

Pasul 1

Taie dovlecelul în felii cu grosimea de 1-2 cm. Sărează-i și lasă-i 15-20 minute să se scurgă de apă.

Pasul 2

Trece feliile de dovlecel prin făină, apoi prin oul bătut, iar la final prin pesmetul amestecat cu condimente.

Pasul 3

Așează-i pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și stropește-i cu puțin ulei.

Pasul 4

Dă la cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius, funcția cu ventilație pentru 25 de minute. Întoarce-i la jumătatea
timpului.

Pasul 5

Servește-i lângă salata de leurdă (poți adăuga și frunze de spanac), stropită cu lămâie și ulei de măsline, cașul și ouăle fierte tăiate felii.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments