Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 1 ora
Taie dovlecelul în felii cu grosimea de 1-2 cm. Sărează-i și lasă-i 15-20 minute să se scurgă de apă.
Trece feliile de dovlecel prin făină, apoi prin oul bătut, iar la final prin pesmetul amestecat cu condimente.
Așează-i pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și stropește-i cu puțin ulei.
Dă la cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius, funcția cu ventilație pentru 25 de minute. Întoarce-i la jumătatea
timpului.
Servește-i lângă salata de leurdă (poți adăuga și frunze de spanac), stropită cu lămâie și ulei de măsline, cașul și ouăle fierte tăiate felii.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei