Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Taie mango și mărul în bucăți mici și căpșunile în sferturi.
Dă prin blender pulpa de mango, smântâna pentru frișcă și siropul de arțar sau mierea (+1an). Pune la frigider.
Într-un bol mare, combină mărul, mango, căpșunile și strugurii.
Adaugă amestecul de mango rece și amestecă bine.
Servește salata răcită într-un pahar sau bol de desert.
Bogat în vitamina C, mango este cunoscut drept fructul vieții și al fericirii, pentru că aduce organismului nostru energie și minerale de preț pentru sănătate. Un mango de mărime medie ne aduce mai mult de jumătate din necesarul zilnic de vitamina C, vitamină cu rol major în imunitatea organismului, dar și în absorbția fierului. Mango este o sursă bună de betacaroten, quercetină, vitamina E și B6, toate contribuind la dezvoltarea și menținerea sănătății sistemului imunitar, osos, reproducător, nervos, precum și a ochilor și a pielii. Câteva cercetări scot în evidență un efect pozitiv în controlul greutății și în prevenirea apariției diabetului zaharat. În cazul persoanelor care suferă de constipație, consumul de mango poate ajuta la îmbunătățirea digestiei și a tranzitului intestinal.
0 0 votes Acordă o notă rețetei