Porc cu sos de mandarine și legume
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Spală nectarinele și taie-le în cuburi. Așază-le în bol.
Spală murele și afinele și adaugă-le și pe acestea în bol.
Stoarce jumătate de lămâie, dă ghimbirul pe răzătoare și toacă menta mărunt. Amestecă zeama de lămâie cu ghimbirul, îndulcitorul și menta, apoi pune-l peste fructe și amestecă ușor pentru a se îmbina aromele.
Combinarea murelor, afinelor și ghimbirului creează un amestec puternic bogat în antioxidanți, vitamine și compuși
antiinflamatorii. Acest amestec susține sănătatea creierului și funcția cognitivă, îmbunătățind memoria și oferind protecție
împotriva bolilor neurodegenerative. Nivelurile ridicate de fibre alimentare și compuși bioactivi promovează sănătatea digestivă și îmbunătățesc funcția cardiovasculară. În plus, proprietățile antiinflamatoare ale ghimbirului și antocianinele (coloranți naturali) din fructele de pădure întăresc sistemul imunitar și reduc riscul de boli cronice. Alege întotdeauna fructe coapte, moi atunci când pregătești farfuria urmașului și evită alimentele rotunde, mici dacă nu este pregătit să le gestioneze corespunzător.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei