Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Taie conopida în buchețele și găteşte-o la abur timp de 15-20 minute sau până se înmoaie, în funcție de metoda de gătire aleasă.
Pune ouăle la fiert pentru 10 minute.
Taie murăturile, ceapa și ouăle mărunt.
Între timp, combină într-un castron mare legumele, murăturile tăiate mărunt, ceapa și ouăle. Dacă optezi pentru mazăre ori morcovi, asigură-te că și acestea sunt gătite sau pot fi folosite ca atare.
Adaugă iaurtul grecesc, muștarul, condimentează cu sare și piper după gust.
Taie conopida mărunt.
Adaugă în salată conopida și amestecă bine. Dă salata la frigider și servește-o rece.
Conopida face parte din una dintre cele mai „sănătoase” familii de legume, cruciferele, care au în componența lor antioxidanți naturali puternici. Mai mult, cu 100g de grame conopidă acoperi necesarul zilnic de vitamina C al unui copil și mai mult de jumătate din necesarul unui adult. Alte efecte ale consumului de conopidă includ: îmbunătățirea digestiei, efectul laxativ și echilibrarea hormonală. Poți înlocui măslinele si porumbul cu mazăre sau morcovi.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei